Translate

luni, 12 august 2013

Fenomenul banilor online

   De foarte mult timp , sa zicem ca inca de cand a aparut ideea de libera exprimare , ideea de libertatea am putea spune ca s-a manifestat in toate punctele de vedere si in orice domeniu. Dar nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva celor ca isi exprima propriile idei. Insa , vorbesc mai exact despre fenomenul banilor online care de la an la an creste din ce in ce mai mult.

    In cateva cercetarii pe internet, si obtinand anumite informatii , nu pot spune ca nu se poate castiga bani online, se poate, dar trebuie sa ai rabdare, timp, devotament si multa munca, dar punand in vedere toate costurile , nu prea este un foarte mare venit lunar, doar daca ceea ce faci iti aduce beneficii.

    Sa luam de exemplu cazul multor site-uri de sondaje online. Multe promit foarte multi bani, unele promit ca poti trai din acesti bani pe care ii poti primi lunar, ba sunt uni care din asta traiesc, dar cat poate fi de adevarat? Nu sunt genul care sa nu fie deschis un pic la minte, dar nici genul care sa le creada pe toate. Mie imi place sa stiu scurt si la obiect despre ceva, ca mai apoi singur sa imi pot face o idee prin a cerceta acest fapt. Iar inlegatura cu aceste site-uri as putea spune ca exista site-uri care iti poate plati o suma de bani frumusica, ba chiar sunt site-uri cu premii , care dupa ce acumulezi un numar de puncte, acestia ii poti folosi pentru alegerea unui premiu. Cert este ca exista, dar mare atentie, in acest domeniu legat de sondaje exista foarte multe site-uri scamuri, multe prefecatorii, si nu este de glumit. Cunosc un caz de la Sondaje.ro, sau ceva de acest gen era acel site, care din spusele lor puteai castiga pana la 1350 de euro pe luna numai din sondaje. Sa fim sinceri, multi au cazut in capcana asta din cauza pentru ca se are nevoie de bani, dar in final s-a descoperit ca nu este nimic altceva decat un site care isi scoate un profit din reclamele de la google adsens. Dar pe langa asta, s-a dovedit ca sunt si niste sarlatani, ca sa zic asa. Dupa ce ai acumulat toti bani la limita pe care poti retrage bani, ei iti ofera un cont prin care iti spun sa depui 20 de euro pentru a se convinge ca acel cont pe care vrei tu sa vireze ei bani , nu este un fals. Si uite asa uni oameni au fost pacaliti.

    Deci acest fenomen de bani pe internet, nu este tocmai unul real, este si unul plin de prefecatori si sarlatani. Mare grija inlegatura cu acest domeniu prin care puteti castiga bani, cel de sondaje online.

    Pe langa acest sondaje online, daca este sa cauti pe internet locuri de munca vei vedea la unele joburi ca de genu, muncesti acasa si castigi cat muncesti. Sau ceva in acest gen suma unele anunturi. Cert este ca in aceste idei exista o posibilitatea de a castiga un ban, dar nu stiu cati dintre oameni poate scoate bani din asa ceva. Este vorba de vanzari de cosmetice, sau produse bio, sau multele alte produse de acest gen. La situatia din Romania, cu acest vanzari, nu prea stiu daca mai functioneaza. Dintr-o experienta a unei persoane, stiu ca se chinuia foarte mult de a scoate un ban prin intermediul acestor produse cosmetice, si de mult ieri iesea in minus, decat sa scoata un ban, caci unele persoane nu erau serioase, si nu dadeau bani la timp, sau anulau comanda deodata fara sa anunte decat atunci cand ii aduceai comanda. Iar tu erai obligat sa platesti ceea ce ai comandat pentru clienti tai. Deci , este o posibilitatea de a scoate un ban, dar este si greu in acest caz. Pe langa acest site-uri de a scoate bani, mai exista si acele informatii legate cum sa scoti bani prin google adsens, daca tot l-am pomenit mai sus. Acesti iti dau anumite informatii , dar nu toata informatii, doar cat trebuie sa stii prima data, ca mai apoi sa iti trasmita vorba ca daca vrei sa continui si sa incerci sa scoti bani din asa ceva, trebuie sa intri in echipa lor si sa scoti 10 euro de la tine din buzunar, pentru a intra in grupul lor. Nu ma-ti inteles? Atunci sa explic mai altfe. Acestia dupa ce le dai emailul cerand informatii , ei iti da informatii atat cat trebuie prima data , ca mai apoi sa iti ceara bani sa intri la ei in grup, si de a incepe sa faci bani. Mai concret eu nu cred altceva decat ca este un program de marketing sa zic asa , sau de publicitate prin care o firma  , X , sa zicem , care se ocupa cu hostare , incearca sa isi faca publicitate sau sa atraga potentiali clienti prin aceste metode. Sunt multe de acest gen.

    Site-ul prin care am inteles ca poti scoate un ban, dar trebuie multa munca, o mare putere de convingere, ambitie si perseverenta , este gazul celor de la GDI. Adica firma din SUA cre vinde domeniul .ws  Dar trebuie , asa cum am zis, o mare putere de convingere, si multa munca, pentru a scoate un ban. Este vorba de a atrage cat mai mult persoane in acest proiect, daca vrei sa scoti bani, si bineinteles, trebuie sa platesti o taxa de 10 dolari pe luna, in schimbul participarii tale la acest proiect, si la randul lor, cei care intra in acest proiect trebuie sa plateasca 10 dolari pe luna pentru a merge mai departe, iar acest lant continua mult , pana se va inchide acest program.

    Cert este ca pe internet exista situatii de scoate bani, dar nu ca cele de genul PTC, care plateste foarte putin. Prin acest program nu stiu cati vor putea scoate bani, decat daca apeleaza la niste metode mai putin frumoase, ca sa nu zicem altfel.

   Mare atentie incontinuare la pacaleli de pe internet, si vorba aceea " nimeni nu scoate bani fara investitie, sau multa munca . "   Si alta vorba care trebuie tinuta minte mereu de cei care cauta astfel de metode este :  " Ce ti se pare ca este mult prea frumos, inseamna ca este prea putin probabil de a fi adevarat . "   Cazul de la sondaje.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu